Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Posle uradjene celioskopijei prepisan mi je Zoladex - 6 injekcija na 28 dana.Poslednju sam primila pre 8 nedelja i do danas nisam dobila menstruacijuMoj lekar mi je predlozio da uradim Beta HCG. Zanima me da li je to redovna pojava kod pacijentkinja i da li je eventualno moglo doci do zaceca?


OGOVOR:
Menstruacija posle poslednje inekcije Zoladexa nastupa 40-60 dana posle davanja. Menstrualno krvarenja nastaje kada se normalizuje hormonski status koji uspostavlja normalnu funkciju jajnika koja je bila pre započinjanja terapije Zoladexom. Dakle mogu će je da u toku toga procesa i dodje do trudnoće jer prvu ovulaciju koja , može da se desi u toku procesa uskladjivanja funkcije jajnika po prestanku delovanja Zoladexa ,niste u mogućnosti da verifikujete. Ukoliko još niste dobili menstruaciju poslušajte savet Vašeg lekara.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google