Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Mom suprugu otkrivena je VARICOCELA. Pretpostavlja se da je ona uzrok smanjenog broja spermatozoida i njihove slabije pokretljivosti. Sta ona predstavlja? Koliko je komplikovana njena operacija i gde moze da se obavi?


OGOVOR:
Varikocela može biti uzrok smanjene pokretljivosti i broja spermatozoida. Tu se radi po spletu venskih krvnih sudova u predelu testisa što ima za posledicu povećanje telesne temperature u tom području.Naime permanentna temperatura testisa oko ili preko 37 C dovodi do poremećaja spermatogeneze. Svrha operacije je da se otklone prošireni krvni sudovi i na taj način temperatura tela u području testisa snizi što dovodi do značajnog poboljšanja. Operacija nije komplikovana kratko traje a oporavak je brz. Treba da se obratite urologu koji će Vam dati savete o tom problemu.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google