Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Imam 30 godina i posle tri godine braka nemamo dece. Suprugu je onstatovana asthenospermia i vec dve godine se leci proxeedom i trentalom i svaki put mu je spermogram nesto bolji. Kod mene su uradjene analize i utvrdjeno je da je sve uredu. (brisevi, hormoni, HSG) DO sada smo radili dve IUI i oba puta posle 14 dana nivo betaHCG je bi povisen (prvi put 7,6, a drugi put 12,6), medjutim oba puta 16 dana od IUI sam prokrvarila i nivo HCG se spustao ispod 2. DA li mozete da mi odgovorita sta moze da bude uzrok ovome i kako ga resiti? Da li bi trebalo da nastavim sa IUI ili da predjem na vantelesnu oplodnju i da li sa njom nesto dobijam. Mnogo hvala!


OGOVOR:
U Vašem slučaju je bilo opravdano raditi IUI.Ukoliko do trudnoće nebi došlo ni nakon ponovljene procedure IUI postojalo bi opravdanje da razmišljae o vantelesnoj oplodnji. Vrednosti beta Hcg-a koje navodite su niske mogu da govore o trudnioći koja je rano prestala da se razvija pod uslovom da niste dobijali Hcg kao potporu žutom telu ( Pregny).
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google