Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Poslednju menstruaciju imala sam 13. maja. Nakon 16 dana od poslednje menstruacije primetila sam sukrvavi iscedak, blago ruzicaste boje. Do sada mi se to nikada nije dogadjalo. menstruacije su mi u rasponu od 30-35 dana.Zanima me da li ovo intermenstrualno blago krvarenje (ovo je vec drugi dan) ima veze sa ovulacijom i da li je neophodno da odmah odem kod ginekologa? unapred veoma zahvalna!!!


OGOVOR:
S pbzirom na razmeke između menstruacija (30-35 dana) krvarenje koje opisujete je verovatno intermenstrualno ili tzv.ovulatorno krvarenje jer se ovulacija kod menstrualnog ciklusa tog tipa dešava nešto kasnije nego kod 28 dnevnih ciklusa.Kako Vam se ta pojave desila samo ovaj put i ako je krvarenje stalo , ne morate biti posebno zabrinuti.U svakom slučaju konsultacija sa Vašim lekarom bi bila od koristi.Ukoliko bi se takav problem desio i u sledećim ciklusima verovatno bi Vam bila preporučena karatkotrajna i efikasna hormonska terapija, o čemu bi odluku doneo Vaš lekar.Ukoliko Vas detaljnije interesuje ovaj problem na ovom sajtu www.zdravljezene.co.yu možete da pročitate o tome u odeljku "Poremećaji menstrualnog ciklusa"
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google