Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Suprug i ja smo u braku 2 godine (stari smo 33 god). Bezuspesni pokusaji da zatrudnim, su nas naveli na analize. Ja sam uradila briseve i color dopler pregled- i sve je u redu. nisam radila hormonske analize. inace ciklus mi je na 24-25 dana. suprug je uradio spermogram i spermokulturu. nema bakterija, brzina, pokretljivost i ostali parametri su ok, ali je koncentracija spermatozoida mal: 5 umesto >20 m/ml. pregledom kod urologa uocena mu je VARICOCELA na levom testisu. sta to znaci, i je li moguce da je ona uzrok nasih problema? kako t o resiti? urolog mu je prepisao vitaminsku terapiju (vitamin e, c) i cink 50mg, selen. uskoro treba da ide ponovo na spermogram. da li je moguce da ova terapija podigne koncentraciju spermatozoida na normalan nivo tako ta je ipak moguce prirodno zacece a ne insemenacija. hvala unapred


OGOVOR:
Terapija koju uzima Vaš suprug u nekim situacijam može da pomogne u povećanju broja spermatozoida.Mogućniost spontane trudnioće nije nemoguća i sa 5 mil. spermatozoida ali u takvoj situaciji trudnoću ne možete planirati već"ako se desi i kada se desi".Ukoliko posle terapije ne dodje do poboljšanja nalaza posavetujte se sa svojim lekarom o daljim terapiskim koracima.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google