Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Majka sam dvoje dece, trudnoce su bile bez problema, kao i porodjaji. Meni su i pre trudnoca, a i sada na redovnim kontrolama dijagnostikovane benigne promene na grlicu materice. Moj ginekolog mi je rekla da cemo to redovno pratiti i da nema razloga za brigu. Papanikolau je uvek bio dobar. Interesuje me da li postoji neka preventivna metoda kojom bi se ove promene mogle suzbiti, ako ne i izleciti. Unapred hvala.


OGOVOR:
Iz Vašeg pitanja nije sasvim jasno o kakvim "benignim promenama" se radi.PA nalaz i kolposkopija su dobre metode skrininga i Vaš lekar verovatno ima razlog da Vam da objašnjenje koje ste dobili.U suprotnom verovatno bi Vam predložio biopsiju ili lup eksciziju promene kako bi se mogao uraditi i patohistološki pregled na taj način dobijenog tkiva.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google