Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Pre otprilike tri nedele pokusala sam nogom da odguram prilicno tesku kutiju i tom prilikom se javio ostar bol u donem delu stomaka(otprilike tamo gde je besika ili materica)tako da nisam mogla da hodam. Posle sat vemena sve se smirilo ali se bol manjeg intenziteta i sad javlja pri odredjenim pokretima (ne mogu da nosi m bilo kakav teret ili da jako raskoracim). Zadnja menstruacija je bila kraca i manje obilna nego uobicajeno. Da li je moguce da je doslo do spustanja materice ili je problem druge prirode?


OGOVOR:
Simptomi koje opisujete najverovatnije nisu ginekološkog porekla. Oni mogu biti posledica iradijacije bola iz predela lumbosakralne kičme( išijas) i često su posledica promena na tom delu kičmenog stuba. Bol koji se javlja prilikom saginjanja ,dizanja večih tereta ili rotacionih pokreta tela je ste karakterističan za lumboishialgije zbog čega treba da se obratite svom lekaru ili neurologu.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google