Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Kasni mi menstruacija dve i po nedelje, a provereno nisam u drugom stanju. Potvrda od ginekologa i uradjena dva testa. Da li je moguće izazvati menstruaciju, ali bez upotrebe hormona? Spremam se na dalji put i zelela bih da dobijem pre polaska. Hvala


OGOVOR:
Ako niste trudni a menstruacija kasni 20 dana, a pritom imate redovne cikluse, moguće je da dobijete spontanu menstruaciju ali sa malom mogućnošću da se proceni kada. Da bi se menstruacija izazvala potrebno je kratko vreme, 5 dana, uzimati neki progesteronski preparat (Endometril, Primolut Nor ili neki drugi). Količine hormona koje se za to vreme uzmu su minimalne i niukom slučaju ne mogu da škode. U Vašem slučaju, pogotovo što planirate put, to bi bilo delotvoreno. Po presrtanku terapije menstruaciju treba očekivati posle 2-3 dana. Obratite se Vašem lekaru pa se posavetujte i sa njim.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google