Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Moj suprug i ja smo uplatili letovanje za Egipat. Međutim u međuvremenu sam ja ostala u drugom stanju. Osećam se normalno, nije mi muka, sve je isto kao i pre. Zanima me da li ja smem da letim avionom na takvo mesto s obzirom da je tamo dosta vruće i da li će to imati neke posledice?


OGOVOR:
Dali ste malo podataka o Vasoj trudnoći. Starost trudnoće, eventualno nalazi koje imate, krvna slika, urin. Da li ste bili kod ginekologa? U principu putovanje avionom nije veliki problem za trudnice. Neke vazduhoplovne kompanije iz predostrožnosti dozvoljavaju let trudnicama do 32 nedelje trudnće dok druge traže potvrdu lekara da je trudnoća u redu i bez rizika. U svakom slučaju pre nego što se uputite na planirani put posetite Vašeg lekara. Nakon preglda će biti moguće odgovoriti na Vaša pitanja.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google