Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Već tri godine sam u braku i nisam ostala u drugom stanju. Sada sam uradila analizu na hlamidiju i rezultat mi je pozitivan a kod supruga je otkrivena hiperspermija. Recite mi da li je ikako moguće da ostanem trudna?


OGOVOR:
Ako je kod Vas bris na Chlamidiu bio pozitivan istu analizu treba da uradi i Vaš suprug pošto se ta bakterija prenosi seksualnim putem i obično se nalazi kod oba supružnika. Treba je lečiti (obratite se Vašem lekaru da Vam prepiše terapiju). Jasno, Chlamidia je samo jedan od mogućih uzroka neplodnosti pa biste trebali uraditi i druge pretrage koje će Vam savetovati lekar (pročitajte stranicu o neplodnosti na sajtu www.zdravljezene.co.yu ). O hiperspermiji se govori kada je broj spermatozoida u 1 mil. semene tečnosti veci od 100 miliona. To ne mora biti prevelik problem ako su drugi parametri koji se opisuju pri pregledu sperme uredni.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google