Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
U maju ove godine sam imala sam operaciju pri čemu mi je izvadjen levi jajnik i oba jajovoda na kojima su se nalazili gnojni apscesi. Desni jajnik je zdrav. Imam 25 godina i imam jedno dete ali bih volela da imam i drugo. Da li postoji mogućnost da ga dobijem vantelesnom oplodnjom i kako obzirom da su desni jajnik i materica u redu.


OGOVOR:
Na osbnovu toga što ste nam opisali, Vantelesna oplodnja je metoda lečenja koja Vam može omogućiti željenu trudnoću. Obzirom na Vaše godine i prethodnu trudnoću izgledi da ponovo zatrudnite metodom Vantelesne oplodnje su 30% po pokušaju. Ukoliko živite u Srbiji možete se obratiti Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, Ginekološko akušerskoj Klinici Kliničkog centra u Beogradu ili nekoj od privatnih klinika u Beogradu.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google