Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Prvu menstruaciju sam dobila u 11 godini i od tada su uvek bile jako bolne i nikada nisu bile 28 dana nego manje. Počinjale su sa tamnijim iscjedkom uz jake bolove (nekada i povraćanja) da bi sutradan krenula i bolovi bi odmah prestajali. Ciklusi su varirali od 22-25 dana a znalo se desiti jednom ili dva puta godišnje da traju 28 dana. Da li je ovo normalan ciklus? Sada su mi 33 godine, dijagnosticiran je endometriom na desnom jajniku, i naravno imam problem sa trudnoćom. I sada mi kasni menstruacija. 28-og dana se pojavio taman iscjedak i to jako malo. Nemam više napetosti grudi pa se pitam šta bi moglo biti sa mojim ciklusom?


OGOVOR:
Ako vam je dijagnostikovan Endometriom jajnika onda bi taj problem morali definitivno da rešite. Naime tegobe koje stvara endometriom a koje su takve prirode kao što opisujete ne mogu trajno nestati na terapiju koja se uzima. Potrebno je uraditi laparoskopsku operaciju pri čemu bi se odstranila endometriotična cista jajnika a posle toga primenila odgovarajuca terapija lekovima koja bi Vas tegoba trajnije oslobodila. Dakle obratirte se svom lekaru i predložite mu takav terapiski pristup.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google