Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Imam 20 godina i studentkinja sam. Vec duže vreme imam stalnog partnera i redovno koristimo zaštitu. Tokom poslednjeg odnosa nam je kondom prsnuo. Menstruaciju baš i nemam redovnu, na nekih 25-28 dana a 'nemili događaj' se dogodio po nekoj proceni na sredini ciklusa. Ujutru odmah sam otišla kod ginekologa i dobila sam Postinor. Doktorka mi je dala da popijem 2 odmah, a 2 nakon 12 sati. Htela sam da vas pitam da li postoje i ako postoje kolike su šanse da sam ostala trudna. Inače posle uzimanja tableta jajnici me jako bole.


OGOVOR:
Šanse su male. Postinor je poznat kao lek za "dan posle". Lekarka Vam je ordinirala lek upravo kako treba i u slučaju da ste se odmah javili (u roku od 24 č.) šanse da zatrudnite su teoriske i praktično ne postoje. Sačekajte Vašu menstruaciju i ne mislite na problem koji je prošlost i sve će biti u redu. Ukoliko menstruaciju ne dobijete na vreme javite se svom lekaru. O kontracepciji vise možete saznati na nasem sajtu ili na sajtu www.femalelife.co.yu.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google