Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Imam 42god. Prije 5 mjeseci kasnila mi je menstruacija 15 dana. Uzrok je bila cista koja je pukla. Menstruaciju sam dobila normalno. Uradila sam papa test i imala sam drugu grupu vag. sekreta i rijetke eritrocite. Prošlog mjeseca sam ciklus dobila ali je krvarenje bilo oskudno a ovog mjeseca mi kasni 7 dana. Inače me boli stomak cijelog mjeseca ali ne jako, tj kao pred menstruaciju. Još da napomenem da imam jako zavaljenu matericu i spustenu bešiku. molim vas odgovorite mi.


OGOVOR:
Sve što opisujete u Vašim godinama nije neuobičajeno i često se javlja pre svega kao posledica postepenog smanjenja funkcije jajnika zbog čega nastaje smanjena proizvodnja hormona koje janik proizvodi. Ti hormoni su neophodni za normalnu pojavu menstrualnih ciklusa. Ako nemate drugih tegoba sem opisanih ne treba da se previše brinete. To je normalna pojava. Neurednosti menstrualnog krvarenje možete očekivati. Obratite se Vašem lekaru. Bilo bi dobro da 3 ili 4 dan ciklusa uradite anelize hormona FSH, LH i E2. Na osnovu tih vrednosti se može proceniti o kakvom se poremećaju radi i na osnovu čega se preciznije može savetovati lečenje.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google