Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Sta tačno znači dijagnoza "mikrocistični jajnici" i da li je to ozbiljan problem? Takođe me interesuje da li to može usloviti neplodnost.


OGOVOR:
Pojam mikrocistični jajnici je kompleksan i teško ga je objasniti u nekoliko reči. Radi se najčešće o urođenom, izlečivom stanju, koje se karakteriše često poremećajem menstrualnih ciklusa i izostankom ovulacija. Zbog izostanka ovulacija ili bolje rečeno zbog izuzetno retkih spontanmih ovulacija, ovo stanje moze biti i uzrok neplodnosti. Treba da se obratite svom lekaru da se urade kompleksne hormonske analzize, ultrazvučni pregledi u različitim fazama ciklusa kako bi se ustanovilo da li postoji vodeći folikul i da li se javljaju ovulacije. Tek nakon takvog uvida može Vam se savetovati terapija koja je u velikom procentu uspesna.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google