Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Prije tri meseca izgubila sam bebu. Tada su pronašli da imam materični miom koji je bio velik 6 cm. On se smanjio na 1cm. Međutim, u zadnjih mesec dana osećam jak oštar bol u predelu gde je miom. Isecdak je bez mirisa i bez promene boje. Zanima me šta bi ta bol mogla biti!


OGOVOR:
Miom na materici ne mora uvek i bezuslovno da bude uzrok neuspeloj trudnoći naročito ako ne raste prama materičnoj duplji već prema spolja (pročitajte članak o miomima materice na sajtu www.zdravljezene.co.yu ). Miomi se posle trudnoće obično smanjuju kao što je i kod Vas bio slučaj.Miom te veličine koji opisujete ne bi trebao da bude uzrok permanentnim bolovima koje vi opisujete. Ukoliko Vam se stanje ne poboljša obratite se lekaru za savet. Ukoliko na eventualnu terapiju bolovi ne prestanu, bilo bi preporučljivo da se uradi laparoskopija kako bi se eventualno otkrio uzrok Vaših tegoba.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google