Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
radila sam test na chlamidiu(bris)i nalaz glasi CHLAMIDIA TRACHOMATIS POLIMORFONUKLEARA,SLUZ!Zanima me sta to znaci?Rekli su mi samo da ponovim test,bez objasnjenja koji je rezultat testa pa vas molim da mi objasnite sta znaci taj nalaz! Inace vec 2 godine pokusavam da ostanem u drugom stanju,pre godinu dana sam imala spontani pa bih htela da znam da li je zbog chlamidie doslo do spontanog? Unapred zahvalna i nadam se brzom odgovoru!


OGOVOR:
Chlamidia trachomatis je čest uzročnik zapaljenskih obolenja genitalnog trakta žene a i muškarca. Nalaz koji ste dobili ukazuje na prisustvo infekcije u grliću materice .Opis prisustva POLIMORFONUKLEARA ( belih krvnih zrnaca ) nije neuobičajena jer se bela krvna zrnca, kao odbrambena tela od infekcije u našem organizmu, nalaze svuda gde infekcija postoji.Da je Chlamidia bila uzrok pobačaja koji ste imali zaista je teško sada trvrditi ali je činjenica da Chlamidia može biti uzrok pobačaja. Nakon što ponovite tes Vaš lerar će Vam preporučiti terapiju koja je danas efikasna. Svakako terapiju treba da uzima i Vaš suprug kako nebi kasnije dolazilo do reinfekcije. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google