Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Imam 33 godine i već godinu dana pokušavam da ostanem u drugom stanju. Pre pola godine dijagnotikovan mi je Hašimoto sindrom i sada sam na terapiji levotiroksina i rezultati su mi sada u redu. Ne znam da li to moje stanje može da utiče na to što do sada nisam ostala u drugom stanju. A moje drugo pitanje je vezano za učestalost seksualnih odnosa, pošto sam čitala da bi između odnosa trebalo praviti razmak od najmanje dva dana zbog muškarca. Unapred vam hvala na odgovoru!


OGOVOR:
Osnovno obolenje koje imate moglo je imati negativnog uticaja na zatrudnjivanje. Kako ste dobro reagovali na prepisanu terapiju treba očekivati da taj faktor bude isključen. Uradite i hormonske analize kako biste ustanovili da li postoje ovulacije kod Vas. 20-22 dan cilusa odredire u laboratoriji nivo Progesterona.Učestalost odnosa u vreme očekivane ovulacije je bi trebao biti u razmnaku 1-2 dana. Nije dobro imati u to vreme odnose više puta dnevno jer to ne deluje dobro na spermatogenezu. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google