Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Popila sam postinor tablete kako je propisano, međutim menstruacija mi je kasnila četiri dana. U ta četiri dana pojavljivao se tamno smeđi iscedak, kao kada menstruacija prolazi. Međutim sada je menstruacija jako obilna, praćena bolovima u ledjima. To me ne iznenadjuje previše jer inače imam bolne i obilne menstruacije. Ono što me interesuje je da li je postinor uzrok kašnjenja menstruacije i da li on ostavlja ikakve veće posledice, pošto sam u uputstvu pročitala da kada se popiju menstruacija bi trebala biti na vreme? Moram priznati da me to kasnjenje brine, jer inace mi ciklus traje 26-28 dana a ovaj put je 32dana. Imam li razloga za brigu ikakve vrste?


OGOVOR:
Postinor ste pravilno uzeli. Menstruacija je malo zakasnila ali to je u granici tolerantnog.Postinor inače nebiste btrebali uzimati na svoju ruku već u dogovoru sa lekrarom.Inače Postinor nebiste smeli uzimati više od 2 puta godišnje.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google