Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
strah od trudnoće. Koristim kontraceptivne pilule Mercilon vec duže vreme. Interesuje me koliko su one dobre i da li je moguće zatrudneti ukoliko se piju svaki dan u isto vreme, ne pijem alkohol (za novu godinu i neki tako praznik po 1-2casice vina i td), kod upotrebe bilo kojih lekova konsultujem lekara itd.: Znam da im je efikasnost 99%, ali me interesujem sta moze da izazove onih 1% da se dogode? Zbog tog mog straha decko obavezno praktikuje i prekinuti snosaj. Takodje interesuje me šta utiče na smanjenje efikasnosti ovih tableta (neke druge tablete, hrana, piće...). I da li tablete npr. Ginko bilobe koje se koriste kao dopuna ishrani mogu da uticu na to? Hvala.


OGOVOR:
Kontraceptivne tablete su najefikasnije sredstvo za sprečavanje neželjene trudnoće. Ako ih uzimate kako Vam je lekar savetovao nemojte se plašiti.Do trudnoće može doći samo ako preskočite sa uzimanjem tablete tj ako ih zaboravite uzeti. U suprotnom sigurnost je zagarantnovana. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google