Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Zadnja menstruacija je bila 17.09.2007. test je pokazao trudnocu. Danas 22.10.2007 jos se ne čuje bebino srce, gestacijski mešak je narastao, a doktorica ne vidi plod. rađen mi je vaginalni UZ. Šta se dešava?


OGOVOR:
Naveli ste datum 22.10?. Verovatno se radi od 22.11.Ukoliko bi se radilo o prvom datumu sasvim je moguće da se plod ne vidi 5 dana po izostanmku menstruacije ( to bi bila 4 nedelja trudnoće a plod se vidi sa 6 nedelja trudnoće na UZ pregledu). Ukoliko je u pitanju 22.11. plod bi trebao već da se vidi ( jer bi se radilo o trudnoći od 7/8 nedelja ) kao i rad srca ploda .Verovatno Vam je lekar savetovao hormonsku analizu i ponovni UZ pregled za par dana. Ukoliko bi Uz nalaz bio isti tada bi se moglo zaključiti da se radi o TZV. "praznom" gestaciskom mešku gde nije došlo do razvoja ploda. Takav nalaz nije retka pojava i ukoliko bi to bilo tako, sledeća i sledeće trudnoće bi mogle biti sasvim uredu.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google