Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Molim Vas da mi odgovorite na pitanje koje me jako zanima. Nedavno sam prvi put imala spolni odnos koji se desio nakog više puta pokušavanja, što je možda razlog izostanka krvarenja. Međutim, nakon nekoliko odnosa došlo je do pojave braon sluzi i traga kasnije isto tako braon boje. Da li je to normalno i o čemu se radi? zahvaljujem!


OGOVOR:
Deflorcija ne mora uvek da bude skopčana sa bolnim odnosom i krvarenjem. Ukoliko je otvor himena pravilno okruglog oblika sa malim elasitičnim rubovima tada su bolovi slabi ili izostaju kao i krvarenje.To što vi navodite je verovatno manja površna povreda himena gde nije došlo do prskanja arteriskog krvnoig suda što je najčešći uzrok krvarenja kod defloracije. S obzirom da ste tek posle ponovljenih odnosa imali te blage simptome u sledećem periodu toga više verovatno neće biti. s poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google