Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Poštovani doktore, Planiram da ostanem u drugom stanju. Volela bih pre toga da obavim sve potrebne preglede kako bih bila sigurna da je sve u redu i da će trudnoća ići kako treba.U septembru 2006. godine sam imala prekid tudnoće u 9.5 nedelji. Ciklusi su redovni, bezbolni i normalni po pitanju količine krvarenja. Možete li mi reći koji su to pregledi, šta je potrebno da uradim i da li prekid trudnoće posle toliko vremena može da napravi problem? Unapred zahvala.


OGOVOR:
Za sada mislim da nije potrebno ništa preduzimati. Ukoliko za 4-5 meseci ne biste zatrudneli tada biste se trebali obratiti Vašem lekaru koji bi Van savetovao potrebna ispitivanja. Pročitajte članak u oviru " Bračni sterilitet" na ovom sajtu gde ćete dobiti veliki broj informacija o potrebnim pretragama i njihovom redosledu. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google