Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Imam 37 godina. Pre 5 godina mi je odstranjena materica zbog krvarenja koje nije moglo da bude zaustavljano posle porodjaja. Jajnici mi nisu odstranjeni. Moja majka je menstruaciju izgubila u 35 godina a sestra u 43 godini. Od nedavno ja imam sve simptrome koji ukazuju na perimenopauzalne: znojenje, talasi vrućine, suvoću vagine, razdražljivost, plač»bez razloga».Da li treba da se obratim lekaru ili da odmah započnem sa hormonskom supstitucionom terapijom.


OGOVOR:
Da, verovatno da se radi o perimenopauzalnoj simptomatologiji bez obzira na Vaše godine pogotovu zbog podataka o relativno ranom ulasku u menopauzu ženskih članova Vaše porodice. Nemojte sami započinjati sa terapijom. Obratite se Vašem lekaru koji će savetovati potrebne laboratoriske pretrage nakon čega će Vam savetovati terapiju.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google