Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Stigli su mi rezultati papa testa - IIIb (L-SIL) grupa iz GAK višegradska, tamo sam upućena sa dijagnozom endocervikalna diskarioza. Za nekoliko dana su mi zakazali eksplorativnu kiretazu. Mozete li mi reći nesto o rezultatima i ovom zahvatu, bas su mi slabo objasnili o čemu se tu radi i da li će ta kiretaža ostaviti neke posledice. Još jedno pitanje - zađto nisu predlozili biopsiju nego bas eksploraivnu kiretazu. Unapred hvala!


OGOVOR:
Kako se radi o endocervikalnoj promeni (promeni unutar kanala grlića materice) eksplorativna kiretaža je metopd izbora da bi se dobilo tkivo koje će biti poslato na histološki pregled. Biopsijom se uzima uzorak tkiva sa površine grlića materice gde je promenu moguće uočiti okom. Ta intervencija je mali zahvat i u principu ne ostavlja posledice. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google