Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Pre godinu dana doktor mi je rekao da imam ranicu na grlicu materice,rekao je da nije opasno i nije mi dao nikakvu terapiju.primetio je i da sam imala cistu na jajniku i da je sama pukla.ja vec duze vreme prokrvarim nakon odnosa pa se pitam da li to ima neke veze sa ranicom i da li to nesto znači.


OGOVOR:
Kontaktno krvarenje posle odnosa može inati veze sa "ranicom" na grliću materice koja vam je dijagnostikovana.U principu takav nalaz kod mladih žena nije redak međutim kako imate tegobe koje opisujete bilo bi preporučljivo uraditi PA bris,kolposkopiju a posle toga tu ranicu lečiti.U zavisnosti od PA nalaza i kolposkopije zavisi i pristup lečenju ranice (kriokoagulacija,termokoagulacija ili tuširanje Albothylom)o tome bi odluku doneo Vaš lekar. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google