Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
molim vas objasnite mi šta je to biohemijska trudnoća ? Imala sam pozitivan Beta HCG ( vrednost 164), a već nakon nedelju dana nivo tog hormona bio mi je 0,02 ! Rečeno mi je da je to bila biohemijska trudnoća, tj da je došlo do oplodnje ali da se nesto desilo / nije mi rečeno šta, i da ne treba da idem na naknadne analize i preglede . Nakon toga imala sam dva normalna menstrualna ciklusa. Kakve su šanse da zatrudnim istinski i rodim bebu?


OGOVOR:
Šta je "biohemiska trudnoća" dobro Vam je objašnjeno. Naime beta HCG je veoma rano, već posle par dana od oplodnje ,pozitivan. Pad vrednosti znači da je došlo do prestanka rasta ploda i njegove resorpcije posle čega se uspostavljanju menstrualni ciklusi kao što se i Vama desilo. Koji je uzrok tom stanju skoro nikada ne saznamo. Dobro je da se takve situacije izuzetno retko ponavljaju. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google