Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Poštovani Dr, HSG sam radila pre 4 meseca, a do trudnoće još nije došlo! Zanima me da li je neophodno uraditi laparoskopiju ako je na HSG-u utvrđeno da su jajovodi prohodni! Imam problem sa povećanim prolaktinom koga regulišem bromokriptinom (2.5mg ujutru; 3.75mg uveče), ali čim prestanem sa terapijom konc. prolaktina naglo skoči (i do 1600)! Urađen MR glave! Sve je u redu, nema adenoma hipofize! Šta mi predlažete u vezi postupka laparoskopije i terapije bromokriptinom? Bromokriptin uzimam duže od godinu dana! Da li je to ispravno? Hvala najlepše!


OGOVOR:
Povišen Prolaktin može biti uzrok neplodnostiTerapiju je potrebno ponekad uzimati dugo vremena više meseci neprekidno.Ukoliko ni posle normalizovanja Prolaktina nebi došlo do trudnoće laparoskopija bi bila preporučljiva. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google