Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Poštovani doktore, Imam 30 godina i planiram ostati u drugom stanju. Imam blago pollicistične jajnike, otkrivene na skorašnjem pregledu, kao i negativan Papanikolau test. Moj ginekolog mi nije prepisao nikakvu terapiju. Do sada nisam imala nikakvih ginekoloških problema niti prekida trudnoce. Prošli mesec sam pokusala ostati u drugom stanju sa svojim stalnim momkom, ali nije nam uspelo. Čula sam koliko je dobra FOLNA KISELINA pa sam odlučila da pocnem da je pijem, ali me interesuje KAKO je treba piti da bi se omogućilo lakše začeće. Hvala unapred i srdačan pozdrav.


OGOVOR:
Folna kiselina nije lek koji potpomaže da se lakše dodje do trudnoće. Ona se savetuje kao prevencija nastanka nekih razvojnih anomalija ploda. Ako ne ostanete trudni za 3-4 meseca obratite se lekaru koji će Vam savetovati neophdne pretrage da se vidi u čemu je problem. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google