Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Imam 49 godina i imam izražene perimenopauzalne simptome: noćno znojenje, talas vrućine,razdražljivost. Pre 5 godina sam dobila masivnu trombozu duboke vene na levoj nozi. Od tada uzimam antikoagulantnu terapiju. Obratila sam se lakru da se posavetujem o hormonskoj supstituciji. Lekar mi je rekao da ja hormonsku terapiju zbog prethodne tromboze ne mogu da uzimam. Šta da radim?


OGOVOR:
Vaš lekar je u pravu. Hormonska supstitucija bi za Vas bila neprihvatljiva terapija. Delotvoran hormon za tegobe koje opisujete je Estrogen koji se nalazi u kombinaciji lekova koji se upotrebljavaju pri hormonskoj supstituciji. Estrogen je hormon koji kod dugotrajnog uzimanja, doduše kod malog broja žena, može da bude uzrok tromboza pretežno venskih krvnih sudova a od toga se Vi upravo lečite. Uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim tegobe koje imate mogu se značajno smanjiti. Postavetujte se o tome sa Vašim lekarom.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google