Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Uzimam Triseqens duže od godinu dana. Od samog početka uzimanja leka do sada, otprilike 15 dana od početka uzimanja leka, pojavi mi se veoma oskudno vaginalno krvarenje koje traje veoma kratko - možda jedan dan i prestane. Da li je to normalno?


OGOVOR:
Kod kontinuirane kombinovane hormonske supstitucione terapije (HST) iskustva koja ste vi opisali česta su kod većine žena. Ukoliko bi se krvarenje produžilo neophodno bi bilo ultrazvučnim pregledom odrediti debljinu sluznice materice a u retkim slučajevima lekar savetuje da se uradi i biopsija materične sluznice. Najčešće se pregledom tako dobijene sluznice dobija nalaz atrofične sluznice. Ne postoji veliki razlog da zbog toga budete zabrinuti ali se posavetujte sa Vašim lekarom prilikom sledećeg pregleda.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google