Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Pre nekog vremena sam podvrgnuta celioskopiji i hysteroskopiji kada su mi konstatovane endometrioze. Navedeno je da mi se ostijumi obe tube vizualizuju i da je hysteroskopski nalaz uredan.Terapija je bila šest injekcija ZOLADEX 3.6 na svakih 28 dana. Operaciji sam se podvrgla nakon pet bezuspešnih godina lečenja sterilitea i šest insemenacija. Ostali suprugovi i moji nalazi su uredni. Poslednju injekciju sam primila pred Novu godinu i sada su mi se hormoni polako normalizovali. Imam 37 godina, porodjaja i pobacaja nisam imala, niti sam imala tegobe tipa bolnog ciklusa, bolnog odnosa i sl. Molim Vas da me posavetujete da li trebam da pokusam sa insemenacijom ili bi bilo uputnije da se odmah podvrgnem vantelesnoj oplodnji i kakve su u opšte šanse da sa ovom dijagnozom zatrudnim. Napominjem da mi je u toku operacija sa desnog jajnika uklonjena mala endometriozna cista.


OGOVOR:
Nakon terapije koju ste dobili i po uspostavljanju ciklusa imajte još malo strpljenja. Ukoliko su jajovodi prohodni, postoje korektne ovulacije i spermiogram Vaseg supruga je uredan, šanse da posle toga zatrudnite su realne. Ukoliko se to nebi desilo do kraja ove godine tada se posavetujte u nekom od centara za Vantelesnu oplodnju i o toj metodi lečenja. I o endometriozi i o Vantelesnoj oplodnji, ukoliko Vas interesuje, možete šire članke naći na ovom sajtu: www.zdravljezene.co.yu
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google