Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Da li je istina da žene sa blago zavaljenom matericom teže ostaju u drugom stanju, i ako je tako da li mi možete dati neki savet. Hvala


OGOVOR:
Pa to jeste i nije istina. Ukoliko se desi da željena trudnoća izostaje, a pritom postoji samo problem zavaljene materice, postoje neke mogućnosti da se i to reši. Naime najčešće otvor grlića materice je okrenut prema zadenjem svodu vagine. Pri ejakulaciji tu se skuplja semena tečnost pa se grlić nalazi u njoj. Spermatozidi tada nesmetano prodiru ka materici. Kod zavaljene materice otvor grilića materice je okrenut prema prednjem svodu vagine. Semena tečnos je u zadnjem svodu, pa ako je nema dovoljno grlić materice nije u kontaktu sa njom. U takvim situacijama savetujemo da posle odnosa žena legne na trbuh i podigne malo karlicu podmetanjem jastuka pod donji deo trbuha. Na taj način se sperma iz zadnjeg svoda vagine preliva u prednji tamo gde se nalazi otvor grlića materice i time se problem rašava.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google