Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Porodila sam se u avgustu 2004.godine i dojila sam dete do novembra 2005.godine.Jednom prilikom sam sama pregledala dojke i primetila neku tečnost koja izlazi iz bradavica. Kada sam stisnula levu dojku, primetila sam da iz nje izlazi crna tečnost, a kada je obrišem vatom onda je maslinasto zelena. Uradila sam i citološki i bakteriološki bris iscedka i nađene su mi stafilokoke. Primila sam injekcije Gentamicin 120mg-7 dana, a zatim Klindamicin 2x dnevno po 600mg isto 7 dana. Sačekala sam da od poslednje injecije prođe 7dana i uradila kontrolni bris koji je pokazao da nema bakterija, ali mi iz leve dojke i dalje izlazi ta tečnost. Citoloski je negativan. Šta sad?


OGOVOR:
Proverite nivo PROLAKTINA u klrvi. Iscedak iz dojke, ukoliko žena ne doji, često je prouzrokovan povišenim vrednostima ovog hormona. Posavetujte se i sa svojim lekarom o tome. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google