Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Poštovani, Imam 25 godina i u četvrtom mesecu sam trudnoće,Ovo mi je druga trudnoća imam ćerku od 2.5 godine. Pre neki dan sam proveravala krvnu sliku i holesterol i trigliceridi su se malo povećali. Trigliceridi su 2,05 a holesterol 6,6. Samo da napomenem da sam pre godinu dana imala istim problem, ali sam to zdravom ishranom regulisala. Zanima me da li to moze da utiče na plod ili nije nista strašno? Da li moram da imam neku posebnu ishranu ili da se hranim normalono u trudnoći? Šta da radim ako počne jos više da se povećava? Unapred zahvalana!


OGOVOR:
V rednosti holesterola i triglicerida nisu posebno opasne po trudnoću. Ishrana treba da bude uobičajena ali izbegavajte masna jela, sušena mesa ( šunka, kobasice kiseli kupus, sarme, konzerviranu hranu, masne sireve). U ishrani koristite povrće, sveže, zamrznuto, kuvana mesa ( PILETINA BEZ KOŽICE, TELETINA, REčNA POSNA RIBA). S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google