Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
imala sam odnos sa partnerom 22.12. i slučajno je došlo do "znate već čega". Trebala sam da dobijem 24.12. Tabletu postinor 2 sam popila 27.12 a drugu nakon 12 sati. Sada ja 29.12 a ja još nisam dobila menstruaciju. Recite mi da li postoji mogućnost da sam u drugom stanju. Koje su mogućnosti da otklonim neželjenu trudnoću. Molim vas za stručan savet.


OGOVOR:
Postinor ste uzeli kasnije od optimalnog vremena. Međutim, kako ste odnos imali 2 dana pred očekivanu menstruaciju, malo je verovatno, praktično nemoguće da ste zatrudneli. Postinor i niste trebali uzimati. Verovatno ste ga uzeli sami bez konsulktacije lekara. Izostanak mentruacije može biti i posledica stresa zbog straha od neželjene trudnoće. Ne opterećujte se. Provedite praznike relaksirano.Ukoliko menstrfuacija izostane i posle toga, uradite za svaki slučaj test na trudnoću koji možete mupiti u svakoj apoteci. S poštovanjem i sretni Novogodišnji preznici.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google