Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
u 7 ned sam trudnoce i pocela sam da krvarim i izacaujem sekret braon boje.Posetila sam ginekologa koji mije ispisao inekciju 'progestron ' i preporucio mirovanje.nakon primljenje inekcije krvarenje je prestalo ali i dalje izbacujem sekret braon boje.ponovo idem kod ginekologa i ponovo dobijam progesteron.na moja pitanja o cemu se zapravo radi nedobijam nikakav konkretan odgovor.o kakvom se leku radi i kako on utice na plod koji nosim jer ne zelim da rodim nezdravo dete.Imam sina od 4 god ovo mi je 2 trudnoca.imam30 god AB rh -- krv. gr ,suprug 36 god A rh + krv. gr. nakon poroda primilasam 'Rogan ' inekciju i imala 2 abortusa.prvi nakon 1 god.od poroda a II 3 meseca pre ove trudnoce.Ova trudnoca je ocenjena kao visokorizicna,na pocetku trudnoce uoceno je uvecanje materice. O kavom se problemu radi i koje sve testovibi trebali da se odrade jer zelim da rodim zdravo dete ,jer ukoliko postoje bilo kakve smetnje ili opravdane sumnje boje ih je ukloniti nego se patiti ceo zivot.


OGOVOR:
Oskudna krvarenja u početku trudnoće su česta pojava i ne znače obavezno i sipmptom lošeg stanja ploda. Najčešće se dešavaju zbog nižih vrednosti progesteroma koji Vaši jajnici stvaraju kako bi omogućili nesmetan razvoj trudnoće. Lekar Vam je zbog toga prepisao Progesteron koji ste kao što kažete u dva navrata dobili.Trudnoću redovno kontrolišite UZ pregledima ( obavezni pregledi su u 12,20 i 28 nedelji trudnoće) Posle pregleda u 12 nedelji trudnoće preporučuje se i biohemiski skriniong ( odredjivanje free beta HCGa i PAPP u vašoj krvi).Na osnovu toga će lekar savetovati i druge pretrage ukoliko bude potrebno: Na osnovu svih tih pregleda moguće je praćenje stanja ploda i trudnoće. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google