Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Od kako pokušavam da ostanem u drugom stanju pre normalne menstruacije, nekih 2 dana imam braon iscedak, pa nakon toga dobijem klasično krvarenje koje traje sasvim normalno 3-4 dana. Da li je ovo razlog što još uvek nisam ostala u drugom stanju s obzirom da su ostali nalozi u redu i kako ovo rešiti?


OGOVOR:
Simptomi koje opisujete su karakteristični za tzv. premenstrualno krvarenje koje je najčešće posledica insuficijencije ( slabije proizvodnje progesterona ) žutog tela.To stanje može biti uzrok neplodnosti pošto se sluznica materice ne pripremoi dobro za prihvat embriona i ne omogućava mu nesmetan razvoj. Ukoliko želite šire da se upoznate sa ovim stanjem možete na ovom sajtu naći potreban odgovor.Kliknite "Oblasti" potom Neplodnost ili Poremećaji menstrualnog ciklusa. U tim odeljcima kao i u bazi odgovora na dosada postavljena pitanja naćićete objašnjenje za Vaše probleme.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google