Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Pre 7 godina imala sam nameran prekid trudnoce. Posto sam RH B negativna primila sam Rogham. Zanima me da li je tacno da ako se prva trudnoca prekine, postoje male sanse da do druge uopste dodje, zbog krvne grupe.Napominjem nisam imala nikakvih komplikacija nakon intervencije. Redovne ginekoloske preglede obavljam dva puta godisnje i uvek je sve u najboljem redu. Planiram porodicu, ali imam i strah da li cu moci roditi, jer sam citala da je problem ukoliko se prva trudnoca prekine, da se zbog negativne krvne grupe tesko ostaje u drugom stanju. Abortus je obavljen u 6 nedelji, bez komplikacija.


OGOVOR:
Nakon prekida trudnoće koji ste imali pravilno i na vreme je sprovedena odgovarajuća terapija koja je imala za cilj da Vas zaštiti od Rh senzibilizacije. Nije tačna informacija koju ste dobili da "su male šanse za sledećom trudnoćom zbog krvne grupe koju imate".Ukoliko do željene trudnoće,kada se za to oidlučite ,ne bi dolazilo trebalo bi proveriti prohodnost jajovoda jer sam prekid trudnoće nosi rizik od posledica koje mogu uzrokovati neplodnost a ne KG. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google