Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Supruga (36) i ja (33) smo u braku tri godine i nemamo dece. Za ove tri godine desila su se tri zaceca, ali na zalost svaki put su se zavrsavala sa krvarenjm i spontanim pobacajem ( trudnoce izmedju 4. i 15. nedelje ). Po preporuci lekara uradili smo sva moguca ispitivanja kojih su mogli da se sete i nalazi su u redu i kod supruge i kod mene ,tako da uzroci spontanih pobacaja do sada nisu utvrdjeni ( po vasem clanku o bracnoj neplodnosti bi se svrstali u V grupu ). Poslednja analiza, koju supruga nije jos obavila , je ispitivanje na naslednu trombofiliju?!. Interesuje nas ,ako i ovi rezultati budu dobri ,koje dalje korake da preduzmemo?


OGOVOR:
Pod "svim mogućim ispitivanjima" verovatno podrazumevate odredjivanje titrova antitela na Toxoplazmu,Citomegalovirus,Rubelu, konsultaciju genetičara Ukoliko i test na naslednu trombofiliju bude negativan trebalo bi isključiti i eventualno postojanje razvojnih anomalija materice koje takođe mogu biti uzrok stanja koje opisujete. Da bi se to postiglo bilo bi potrebno uraditi HYSTEROSKOPIJU pošto ste HSG verovatno uradili.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google