Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Vec 7 godina imam izraslinu na desnoj dojci koja se ne menja i ne boli. Dete sam dojila bez problema. Promena je nekada manja nekada veca. Bojim se odlaska kod doktora. Molim Vas recite mi nesto o izraslinama na dojci i sta da radim.


OGOVOR:
Svaka uočljiva promena na dojci predstavlja ozbiljan razlog da se obratite lekaru.Teško je na osnovu Vašeg opisa reći o čemu se radi ali svakako bi ste se morali obratiti lekaru koji ima iskustva sa kliničkom interpretacijom promena na dojci. Pored toga bilo bi neophodno kao prvi korak da se uradi ultrazvučni pregled dojke a posle toga ukuoliko lekar nadje za potrebno da se uradi i mamografija. Bez obzira što promena opstoji 7 godina nakon tih pregleda verovatno bi bilo potrebno da se ona odstrani i histološki pregleda. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google