Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Dva dana prije(menstrualnog ciklusa) javlja mi se tamno braon iscjedak. Na vašem sajtu sam pročitala da to zahtjeva odredjeno liječenje. Možete li mi tačnije reći o čemu se radi i da li to može dovesti do nekih ozbiljnijih komplikacija ili neplodnosti?


OGOVOR:
Stanje koje opisujete označavamo kao " premenstrualno krvarenje" i ono je posledica ranijeg pada nivoa Progesterona. Ukoliko taj poremećaj dugo traje može biti uzrok neplodnosti zbog toga što se sluznica materice ne pripremi dobro da bi se nesmetano inplantirao embrion. Lečenje je jednostavo, u drugoj polovini ciklusa se daje Progesteron i na taj način taj poremećej funkcije žutog tela izbegava. O ovom imate opširno napisano u članku o poremećajima menstrualnog ciklusa kao i u bazi podataka dosadašnjih odgovora na postavljena pitanja u odeljku "poremećaji menstrualnog ciklusa " S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google