Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
U braku sam duzi vremenski period..Sa suprugom je sve u redu. Imala sam operaciju ciste na levom jajniku pre deset godina. Jajnik je delimicno odstranjen ali rekli su mi da to nije nikakav problem za trudnocu.Radila sam sve moguce preglede i sada je utvrdjeno da mi je i lavi jajovod delimicno zapusen. Recite mi sta da radim i dali postoji mogucnost da ostanem trudna.


OGOVOR:
Da bi se mogao dati pravi odgovor na Vaše pitanje bilo bi dobro da Vam se uradi Laparoskopija.Laparoskopijom se direktno okom operatera može videti da li postoje priraslice u okolini jajovoda što ga čini slabije prohodnim. Ukoliko se to ustanovi moguće je u istom aktu uraditi i operaciju uspostavljanja prohodnosti jajovoda. Na taj način dijagnostika se skraćuje a gubitak vremena u "nagadjanju" šta bi mogao biti uzrok neplodnosti izbegava. S poštovanjem
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google