Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj odgovor na pitanje

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

PITANJE:
Ja imam 35 godina a moja supruga 34. Interesuje me da li kod nas država plaća vantelesnu oplodnju i koje bi uslove mi morali da ispunimo. Koliko uopšte košta vantelesna oplodnja?


OGOVOR:
Vantelesna oplodnja je nažalost skup metod lečenja zbog potrebe korišćenja skupih lekova za indukciju ovulacije, medijuma za laboratotisku obradu jajne ćelije, spermatotoida i embriona kao i vrlo specifičnih posuda, aspiracionih igala i transfer katetera. Ništa od navedenog se ne proizvodi u našoj zemlji i sve je uvozno.O cenama najbolje da se raspitate direktno u klinikama gde se to radi u Beogradu na GAK u Višegradskoj, GAK u Novom Sadu i nizu privatnih ordninacija u Beogradu. Naša saznanja o cenama nisu direktna pa bismo Vam verovatno dali pogrešne informacije.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google