Slanje sadržaja Web lokacije Zdravlje Žene putem E-maila


E-mail adresa primaoca:

E-mail adresa pošiljaoca (vaš E-mail):

Naslov poruke:
Zdravlje Žene - Prijatelj vam šalje ovaj tekst

Poruka:

Ovaj tekst ili pitanje sa odgovorom Vam je poslao posetilac Web lokacije www.zdravljezene.co.yu. Nadamo se da će Vam biti od pomoći i da ćete uskoro ponovo posetiti našu lokaciju koja se najmanje tri puta nedeljno ažurira novim sadržajima. Srdačno vaši:
www.zdravljezene.rs

Fiziološke promene na koži u trudnoći - uvod

Koža, kao omotac i najveci organ predstavlja \'\'ogledalo\'\' našeg unutrašnjeg stanja. U toku trudnoce, pod uticajem metaboličkih, imunoloških, endokrinih,vaskularnih i drugih izmena u organizmu, na koži se javljaju brojne promene koje mogu da budu prvi znak nekog ozbiljnog poremećaja.
Da bi ste Vi u trudnoći bili opušteni i sigurni da je sve u najboljem redu upoznaćemo Vas sa promenama na koži koje se javljaju u trudnoći, a koje se smatraju uobičajeno čestim, praktično normalnim, fiziološkim. Ovakve promene su različitog intenziteta, variraju od trudnice do trudnice, kao i od jedne do druge trudnoce kod iste žene. One nemaju sistemske efekte, ne ugrožavaju ni Vas ni Vašu bebu.
Stoga, tokom trudnoće treba da posmatrate kožu, uočite eventualne promene i uz konsultaciju stručnog lica pratite ih, jer ukoliko se jave u vrlo izraženom i teškom obliku- postaju patološke.

.
Pitanja i odgovori
.
Mailing Lista
     Vaš e-mail:
    
Upis   brisanje
trenutno na listi (3124)
.
Dodaj u Fvorites Podesi kao Homepage rss kanali
Zdravlje Žene Kontakt Pomogli su nam RSS Kanali
Postavite pitanje
Plodni dani | Plodni dani. Kalendar u PDF formatu | Računanje datuma porođaja, UZ pregleda itd. | Kalorijske tablice
Google